Naar boven


 1. Certifeye Monosept, Multipack  Artikelnummer: CER2279

  Beschikbaarheid: In voorraad. Verzendklaar.
    Prijs per multipackPrijs / literTotaal
  1 x € 50.00€ 26.31= € 50.00
  2 x € 50.00€ 26.31= € 99.99
  4 x € 49.99€ 26.31= € 199.98
  8 x € 49.99€ 26.31= € 399.95

Certifeye Monosept, Multipack

Zoek je een 1-fase peroxide systeem die perfect werkt met alle soorten zachte contactlenzen?

 

Probeer nu de Monosept. Met zijn 3% waterstofperoxide reinigt hij niet enkel de lens, maar gaat het ook desinfecterend werken tegen alle micro-organismen en bacteriën, en hoewel dit een grondige reiniging is, gaat het toch zacht zijn voor de lenzen zelf. Dus ook voor mensen met gevoelige ogen.

 

Monosept peroxide contactlensverzorgingssysteem is voorzien van een verbeterde lenshouder. Deze is makkelijker in het gebruik en bovendien lekbestendig!

 

Voorzorgsmaatregelen:

 

 • Breng NOOIT ongeneutraliseerde Monosept peroxide contactlensvloeistof rechtstreeks in contact met uw ogen.
 • Gebruik alleen de meergeleverde speciale lenshouder inclusief de platina disc in combinatie met Monosept peroxide contactlensvloeistof. Gebruik NOOIT een andere lenshouder!
 • Zet de contactlenzen NOOIT in als ze korter dan 6 uur in Monosept peroxide contactlensvloeistof hebben gestaan. Als niet geneutraliseerde Monosept peroxide contactlensvloeistof in uw ogen komt, verwijder dan onmiddelijk uw lenzen en spoel uw ogen uit met stromend water.
 • Spoel lenzen NOOIT af met Monosept peroxide contactlensvloeistof voordat u ze inzet. Gebruik hiervoor een steriele zoutoplossing (saline).

Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten.