Naar boven

Laagste Prijsgarantie op Contactlenzen bij Q-lens !


Onze laagste prijsgarantie zorgt ervoor dat je bij Q-lens je contactlenzen tegen de beste prijs online kan kopen. Wij garanderen continue de laagste prijs !

Als grote Europese aanbieder kunnen wij dankzij onze zeer grote volumes met zeer kleine winstmarges werken.Daar bovenop komt de algemene regel: hoe meer u besteld, hoe minder u gaat betalen en hoe minder verzendkosten u gaat betalen.

Toch elders goedkoper gevonden? Dan verlagen wij onmiddellijk onze prijs!

Voorwaarden

Wat indien ik een goedkopere prijs vind voor uw lenzen ?

1. Bezorg ons via het invulformulier op onze website (klik hier) een link (eventueel inclusief screenshot) van de website waar je de lagere prijs hebt gevonden. Enkel websites die al meer dan een jaar effectief bestaan en een “safe-site-keurmerk” hebben komen in aanmerking. Dit om bedrieglijke en onbetrouwbare websites uit te schakelen. Tijdelijke promoties komen ook niet in aanmerking. 2. De prijs moet gelden voor exact hetzelfde product en dezelfde hoeveelheid .
3. De prijs moet vermeld staan in dezelfde munteenheid als de prijs van Q-Lens.
4. Enkel het bedrag excl. Btw en verzend-en handlingskosten zal vergeleken worden.
5. Deze garantie is niet van toepassing op verkopen en prijswijzigingen ingevolge een aanpassing van BTW-tarieven of de wet op de handelspraktijken.

Indien aan deze voorwaarden is voldaan verlagen wij onze prijs indien nodig.

Wat indien ik reeds bestelde en betaalde en toch nog een lagere prijs ontdekte ?

Heb je al besteld en heb je alsnog een lagere prijs ontdekt, dan dien je je aanvraag tot terugbetaling uiterlijk 7 dagen na bestelling te doen. Dien je aanvraag in via het formulier dat u hier kan terugvinden.
Indien je aanvraag gegrond blijkt (zie voorwaarden), zal het verschil worden terugbetaald in de vorm van een kredietwaarde in je winkelmandje. Bij een volgende bestelling zal dit bedrag dan automatisch in vermindering worden gebracht. Wij passen dan uiteraard ook onze prijs aan op de website.

Versie 01/11/2008

Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten.